Wij danken
Toshiba Airco
voor hun steun en bijdrage.
  Skip Navigation Links  
25-08-2008 Euromotardservice actief in Zweden
Op 24 augustus 2008 hebben de motards van Euromotardservice de Mazda Triathlon in het zweedse Stockholm begeleid. De ervaring, professionaliteit en flexibiliteit waren voor de uit Nederland afkomstige International Race Director for IMG Mass Participation Events John Raadschelders (www.j-r-c.com) redenen genoeg om Euromotardservice onder de aandacht van organisator IMG (www.imgworld.com) te brengen.
De motards hebben voor de organisatie hand- en spandiensten verricht en het onderdeel fietsen in goede banen geleid. Samenwerking met de politie van Stockholm en een groep lokale motorrijders was hierbij een vereiste.

"Het waren lange dagen, maar het was de moeite waard", aldus voorzitter Herman Noé. "De samenwerking met de lokale organisatie, motorrijders en politie was geweldig. En een taalprobleem hebben we niet gehad. De voertaal was gewoon engels en dat spraken onze motards, zoals ook trouwens alle zweden, vloeiend."

"Dergelijke opdrachten zijn de vruchten van het steeds verder verbeteren van onze werkwijze en houding. Dit heeft met name de laatste 2 jaar een vlucht genomen en hierdoor komt Euromotardservice steeds meer in de belangstelling te staan. Begonnen in Zuid-Limburg, vervolgens doorgegroeid met inzetten in de rest van Nederland en nu zelfs internationaal. Een heel mooi resultaat en we zijn ontzettend blij met deze ontwikkeling. De verwachtingen voor de toekomst zijn goed", aldus bestuurslid Ruud Ortmans.

Op onze fotopagina kunt u in de categorie triathlon een impressie vinden van de inzet.
  Copyright © 2006-2014 Euro Motard Service