Wij danken
D en D Verhuur
voor hun steun en bijdrage.
  Skip Navigation LinksHome  
Welkom op de website van de stichting Euro Motard Service.
Wie zijn wij?
Onze stichting bestaat uit een team van opgeleide vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in mobiele beveiliging m.b.v. motoren.
Wat kunnen wij voor U betekenen?
Wij verzorgen voor uw evenement of welke aanleiding dan ook de mobiele beveiliging alsmede verschillende mobiele taken. Hiervoor beschikken we over volledig gecertificeerde verkeersregelaars, opgeleid door de politie. Indien u dit wenst, plannen we samen met u het evenement, voeren de gevraagde diensten uit en zorgen voor de regie tijdens uw dag. U bent zodoende middels onze teams altijd verzekerd van een professionele uitvoering.
Wat is onze werkwijze?
In nauw overleg met u wordt een takenpakket afgesproken. Met betrekking tot de beveiliging kunnen wij gezien onze jarenlange ervaring een adviserende functie vervullen om uw evenement in goede banen te leiden. Wij zorgen er vervolgens zelf voor dat onze ingeplande vrijwilligers op de hoogte zijn van hun taken en de lokale omstandigheden door voorafgaande aan het evenement de situatie te verkennen. Op de dag zelf worden de taken in nauw overleg met u uitgevoerd. Hiervoor staat onze coördinator garant die op zijn beurt de vrijwilligers aanstuurt. Dit garandeert voldoende flexibiliteit en zorgt ervoor dat u maar één enkel aanspreekpunt hebt gedurende het evenement. Na het evenement vindt er tussen u en onze teamleider een evaluatie plaats.
Meer informatie ?
Meer informatie kunt u aanvragen via onze contactpagina.
 
Copyright © 2006-2014 Euro Motard Service